Balla D. Károj mesterségesintelligencia-programok segítségével alkotott képei + leírásuk

mesterséges képek, szövegek, mi

mesterséges képek, szövegek, mi

Variációk lilakalapos nővel - 1. AI-képek

2024. március 10. - szerző: bdk

mi-1-no-gitar-macska.jpg

Hölgy lila kalapban, macskával

Lila kalappal, nővel és macskával kezdődött... A mesterséges intelligencián alapuló képalkotó programokkal való kísérletezésem korai fázisában vagy száz kompozíciót készítettem. Indíttatásomban nyilván benne volt számos képzőművészeti élmény, ezeket nem sorolom, rá lehet keresni hölgy, lila, kék, kalap, , festmény, kép, macska keresőszó-kombinációkkal.

Előbb csak a nő/hölgy, a lila kalap és macska hármasában rejlő grafikai lehetőségeket kerestem. Aztán jött a gitár, kártya, dobókocka, csigalépcső, férfi-árnykép, szivar - és még ki tudja, mi minden.

Itt most azok sorakoznak, amejeket grafikailag, színben és kompozícióban legérdekesebbeknek gondolok. De ahányszor átnézem őket, mindig más és más tetszik.

Csak nő és macska

Elvontaktól az "egyre szebbek"-ig. Látható, ahogy a művészi hatás arányosan csökken a megrajzoltsággal. Az első képek kubizmusba hajló absztraktsága, folthatása jól közelít valódi festményekhez, aztán lépésről lépésre egyre inkább már csak túlpingált "jaj-de-szép" posztereket látunk. 

macskat-vedelmezo.jpg

ai-1-no-macska.jpg

ai-no-macska.jpg

ai-macskano.jpg

ai-lila-no-macska.jpg

ai-no-macska-8.jpgai-kep-lila-kalaps-no-macska.jpg

ai-poszter-lila-kalapos-no-macska.jpg

Gitár, kártya, pisztoj, kocka...

 >> egy következő posztban fojtatom, lásd

Szerzői jog, felhasználás

A mesterségesintelligencia-programok segítségével készített képekre kiterjed szerzői jogom, de hozzájárulok ahhoz, hogy NEM KERESKEDELMI CÉLLAL nevem és a forráshej megadásával bárki szabadon felhasználja az itt láthatókat. 

Balla D. Károj

Ha valaki üzleti céllal használná fel valamejik képemet és nagyobb méretben, jobb minőségben szeretné megkapni, keressen meg árajánlattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdkai.blog.hu/api/trackback/id/tr4918350403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mesterséges intelligencia képek készítése

Ami itt látható, MI képalkotó programok segítségével hoztam létre. Leírásukat, értékelésüket szintén AI készítette. Mesterséges intelligencia Képgenerátor, grafika, modern festészet - absztrakt képzőművészet MI képalkotás, vizuális kultúra. Balla D. Károj - bdkai kép
süti beállítások módosítása